Diensten

Onze hulp aan de toeristische sector gaat verder dan alleen het ontwikkelen van eenvoudige websites voor verhuur van vakantiewoningen. Wij bieden ook op maat gemaakte extra modules aan zoals bijvoorbeeld online boekings- en betalingsfaciliteiten. Naast het creëren van professionele en responsieve websites streven wij er ook naar systemen te ontwikkelen die perfect zijn afgestemd op de unieke behoeften van uw accommodatie(s). Door toevoeging van extra modules professionaliseert u niet alleen uw website verder maar optimaliseert u ook de online ranking van uw vakantiewoning(en), -appartementen, chalets enz.

Ons doel is om uw verhuuraccommodatie professioneel voor te stellen aan potentiële klanten en zo uw klantenbestand hopelijk uit te breiden. Laat ons deze zorg voor u overnemen opdat u tijd bespaart om u te focussen op andere zaken. Onze uitdaging ligt in het ontwikkelen van een website die volledig aan uw verwachtingen voldoet en gebruiksvriendelijk is om uw eigen beheer ervan mogelijk te maken zodat u ook zelf aanpassingen kan aanbrengen zoals het voorstellen van een tijdelijke actie of prijswijzigingen.

Uniek design

Wij zijn actief betrokken bij de ontwikkeling van uw website. Uw persoonlijke voorkeuren en stijl zullen de leidraad vormen voor het ontwerp. Door uw inbreng en feedback creëren we samen een uniek en aantrekkelijk design dat perfect aansluit bij uw visie en de identiteit van uw vakantiewoning. Ik sta open voor uw ideeën en suggesties, zodat we een website kunnen realiseren die niet alleen functioneel is, maar ook een weerspiegeling is van uw smaak en de waarden van uw onderneming.

Alle formaten

Mensen spenderen steeds meer tijd op hun mobiele telefoons en tablets. Het is duidelijk geworden dat een website die alleen geschikt is voor desktopgebruik niet langer voldoende is. Daarom ontwerpen we websites die toegankelijk zijn voor elk type device.

Of het nu gaat om het gebruik van een desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone, onze websites passen zich naadloos aan aan de schermgrootte en specificaties van het apparaat. Hierdoor krijgen gebruikers een optimale en consistente ervaring, ongeacht het platform dat ze gebruiken.

Met onze focus op responsief webdesign zorgen we er voor dat de inhoud van de website er niet alleen aantrekkelijk uitziet, maar ook gemakkelijk toegankelijk is, ongeacht het schermformaat. Dit vergroot niet alleen de tevredenheid van de gebruikers, maar draagt ook bij aan een bredere en effectievere bereikbaarheid van uw online aanwezigheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef uw online aanwezigheid een boost met een responsieve website die de verwachtingen van uw bezoekers overtreft.

U kan zelf (teksten) wijzigen !

Uiteraard wenst u zelf ook graag bepaalde (kleine) wijzigingen aan te brengen op uw eigen website. Denk maar aan tijdelijke acties of prijswijzigingen bijvoorbeeld. Ons systeem is hierop voorzien zodat u op een eenvoudige manier zelf (tekstuele) aanpassingen aan uw website kunt uitvoeren.

Ontzorgen

Het maken en onderhouden van een goed functionerende website vergt tijd en toewijding, tijd die u ongetwijfeld liever aan andere aspecten van uw onderneming wil besteden. Om die reden hebben we ervoor gezorgd dat een standaard onderhoudscontract wordt opgenomen in de jaarlijkse kosten, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de constante zorg voor uw website en alle bijbehorende elementen.

Dit allesomvattende onderhoudscontract dekt een scala aan services, waaronder regelmatige updates, zorgvuldige back-upprocedures en gedegen beveiligingscontroles. Op deze manier streven we ernaar om uw online aanwezigheid soepel en veilig te laten verlopen, zonder dat dit een doorlopende inspanning en zorg van u vereist.

Als u interesse hebt in verdere uitbreiding van deze service, zijn aanvullende opties beschikbaar om te voldoen aan uw specifieke behoeften. Voor meer gedetailleerde informatie over hoe ons onderhoudscontract kan bijdragen aan de optimalisatie van uw online platform, neem gerust contact met ons op. We staan klaar om u verder te informeren over de extra mogelijkheden en voordelen, zodat u met een gerust hart kan vertrouwen op de continuïteit van uw website.

FAQ

Zijn er verborgen of extra kosten?

Nee, absoluut niet. We stellen een transparante offerte op, inclusief een eenmalige prijs voor het volledig opleveren van uw website volgens uw wensen. Extra kosten tijdens het proces worden alleen toegevoegd na jouw goedkeuring.

Bovendien, voor duidelijkheid en zekerheid op lange termijn, omvat de offerte ook een jaarlijkse kost voor onderhoud en hosting. Geen onverwachte kosten achteraf, en volledige openheid gedurende het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Wat nu?

Geen zorgen. Verhuizen is eenvoudig zolang er nog geen website is gekoppeld aan de domeinnaam. Optioneel faciliteren wij domein- en websiteoverdrachten, zelfs voor domeinnamen met de extensie .be. Bovendien nemen wij de registratie van andere extensies graag voor u uit handen. Laat ons deze eventuele zorgen wegnemen en uw domeinnaam beheren.

Ik beschik reeds over een domeinnaam en een operationele website.

Als u uw domeinnaam en website reeds host bij een betrouwbare en hoogwaardige hostingprovider, is het niet nodig te verhuizen. Mocht u echter niet meer tevreden zijn over de huidige hostingdiensten of als er om andere redenen een verhuis nodig is, staan wij klaar om dit samen met u te bespreken en indien gewenst te regelen. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om websites kosteloos te verhuizen naar hun eigen servers, en we kunnen deze optie met u doornemen. Uw tevredenheid en de optimale werking van uw website zijn onze prioriteit.

Ik woon niet in de buurt. Is dat een probleem?

Geografische afstand vormt geen enkel obstakel voor onze dienstverlening! Ook al woont u niet in de directe omgeving, geen zorgen. Er zijn op heden diverse communicatiemogelijkheden waarmee we moeiteloos alle benodigde informatie kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om een telefoongesprek, e-mail, WhatsApp, Teams of chat, er zijn meerdere opties om op afstand samen te werken. En voor nog meer gemak kunnen wij desgewenst zelfs uw device overnemen via AnyDesk. Uw locatie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het creëren van een prachtige website. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt!