Prijzen

Eenvoudig, eerlijk, betaalbare prijzen

U wil graag online beter opzoekbaar zijn zonder grote bedragen uit te geven aan een professionele website én u wil ook graag eenvoudig zelf teksten kunnen wijzigen zonder afhankelijk te zijn van een firma (met extra kosten terug…)? We begrijpen u, daarom net hebben we dit project gelanceerd, met een speciale focus op betaalbare websites die aan uw behoeften voldoen.

Vanaf slechts € 399 krijgt u een complete one-pager website. Wat kan u verwachten? Een overtuigende presentatie van uw vakantiewoning, een handig contactformulier en een zelf beheerbare kalender waarmee uw klanten kunnen checken of het vakantieverblijf beschikbaar is voor hun gewenste boekingsperiode. Optioneel kan u kiezen voor uitbreidingen zoals een boekings- en/of betaalmodule, evenals andere handige functies (vb links met social media,…). Klantengetuigenissen voegen geloofwaardigheid toe aan uw aanbod, en we bieden ook de optie om een extra fotopagina toe te voegen.

Uw website is uw visitekaartje, en we begrijpen dat elk detail telt. Daarom bieden we de mogelijkheid om een bestaand e-mailadres te linken aan een info@e-mailadres. Als alternatief (optie) is het ook mogelijk om een nieuwe, afzonderlijke mailbox toe te voegen.

We begrijpen dat uw behoeften kunnen evolueren, daarom zijn achteraf ook nog aanpassingen en extra modules mogelijk. We stellen graag een correcte prijsofferte voor u op als u aanvullende functies aan uw website wilt toevoegen.

De jaarlijkse kosten omvatten € 250, inclusief:
– één .be domeinnaam
– hosting zonder mailbox

– website back-up, met continue opvolging
onderhoud van de website

U kunt erop vertrouwen dat uw website in goede handen is met ons jaarlijkse onderhoudspakket, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw vakantiewoning professioneel online presenteren aan potentiële klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Onderhoud

Een goed onderhouden WordPress website is essentieel om optimale prestaties en veiligheid te garanderen. Ons onderhoudscontract biedt een uitgebreide service, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor het up-to-date houden van verschillende aspecten van uw website. Het contract omvat:

1. Updates van uw WordPress versie: we zorgen er voor dat u altijd gebruik maakt van de laatste WordPress-versie, waardoor eventuele bugs en kwetsbaarheden uit oudere versies worden geëlimineerd.

2. Updates van uw thema of pagebuilder:  het actueel houden van uw thema of pagebuilder is van groot belang voor een soepele werking en een modern ontwerp van uw website.

3. Updates van uw plugins:  we voeren regelmatig updates uit voor alle geïnstalleerde plugins, waardoor de functionaliteit wordt verbeterd en beveiligingslekken worden gedicht.

4. Backups van uw website: lokale (bij hosting) continue back-ups:
Dagelijkse back-ups zorgen voor snelle en efficiënte herstelmogelijkheden bij fouten of dataverlies.
Externe back-ups (optioneel):
Kies voor extra zekerheid voor de mogelijkheid om de laatste back-up extern op te slaan, voor maximale veiligheid bij onverwachte problemen.

5. Verwijderen van onnodige thema’s: Overbodige data wordt opgeruimd om de veiligheid en prestaties van uw website te optimaliseren.

Ons onderhoudscontract biedt extra zekerheid:

– Na elke aanpassing op vraag klant: onmiddellijk na elke aanpassing die wij voor u uitvoeren, wordt een backup gemaakt om de recente wijzigingen veilig te stellen.

– Vóór elke versie-update van WordPress: voor we een WordPress-versie bijwerken, wordt een backup gemaakt om eventuele complicaties te voorkomen.

Disclaimer:  Belangrijk te vermelden is dat ondanks onze zorgvuldige aanpak, wij niet verantwoordelijk kunnen worden gesteld voor mogelijke hacks en de gevolgen hiervan. Hacks kunnen door verschillende factoren worden veroorzaakt.

Waarom is een website aan te raden?

Een veelvoorkomende vraag:

“Is een website echt noodzakelijk als ik al een aanzienlijk aantal volgers op Instagram of Facebook heb en daar al veel potentiële klanten mee bereik?”

Ondanks het succes op bepaalde socialmediakanalen blijft een website essentieel voor elk bedrijf, gezien slechts 27,4% van de bevolking geneigd is om vakantie gerelateerde informatie op te zoeken op sociale media. (bron…) Socialmediakanalen komen en gaan, maar uw eigen website en Google blijven altijd bestaan. Een eigen website biedt de enige garantie dat u online aanwezig blijft, ongeacht de populariteit op andere platformen.

Mond-tot-mondreclame is een zeer krachtige vorm van aanbeveling gecombineerd met social media, maar een website zal uw positie op de (verhuur)markt zeker nog versterken én vooral professionaliseren.

Socialmediaplatformen zijn zeer vluchtig en het risico is reëel dat mensen snel wegklikken en tevergeefs meer nuttige informatie zoeken. Velen gaan echter doelgericht op zoek naar een vakantie via een webbrowser om uitgebreide en nuttige informatie te vinden over hun gewenst verblijf.

Ons advies is dan ook: investeer ook in een eigen website en zorg ervoor dat deze regelmatig wordt bijgewerkt. Dit biedt de garantie dat u op lange termijn online stabiel aanwezig blijft, een veel groter doelpubliek aanspreekt en uw klantenbestand wellicht zal groeien. Gebruik social media zeker om bestaande klanten op de hoogte te houden van de recente ontwikkelingen binnen uw vakantiewoning en door te verwijzen naar uw website. Door de combinatie social media & website zal u zowel nieuwe klanten triggeren / bereiken als bestaande klanten betrokken houden.

Offerteaanvraag

Door het formulier nauwkeurig in te vullen, kunnen wij u een gedetailleerde offerte bezorgen die aansluit bij uw wensen en behoeften. Ontvang binnenkort de professionele website die uw vakantiewoning verdient!

Hebt u vragen of specifieke verzoeken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw online aanwezigheid.

Ontdek de kracht van een professionele website voor de verhuur uw vakantiewoning!

Bent u al in het bezit van een domeinnaam voor uw website?

Ik ga akkoord met algemene voorwaarden.

1 + 14 =

FAQ

Zijn er verborgen of extra kosten?

Nee, absoluut niet. We stellen een transparante offerte op, inclusief een eenmalige prijs voor het volledig opleveren van uw website volgens uw wensen. Extra kosten tijdens het proces worden alleen toegevoegd na jouw goedkeuring.

Bovendien, voor duidelijkheid en zekerheid op lange termijn, omvat de offerte ook een jaarlijkse kost voor onderhoud en hosting. Geen onverwachte kosten achteraf, en volledige openheid gedurende het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Wat nu?

Geen zorgen. Verhuizen is eenvoudig zolang er nog geen website is gekoppeld aan de domeinnaam. Optioneel faciliteren wij domein- en websiteoverdrachten, zelfs voor domeinnamen met de extensie .be. Bovendien nemen wij de registratie van andere extensies graag voor u uit handen. Laat ons deze eventuele zorgen wegnemen en uw domeinnaam beheren.

Ik beschik reeds over een domeinnaam en een operationele website.

Als u uw domeinnaam en website reeds host bij een betrouwbare en hoogwaardige hostingprovider, is het niet nodig te verhuizen. Mocht u echter niet meer tevreden zijn over de huidige hostingdiensten of als er om andere redenen een verhuis nodig is, staan wij klaar om dit samen met u te bespreken en indien gewenst te regelen. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om websites kosteloos te verhuizen naar hun eigen servers, en we kunnen deze optie met u doornemen. Uw tevredenheid en de optimale werking van uw website zijn onze prioriteit.

Ik woon niet in de buurt Is dat een probleem?

Geografische afstand vormt geen enkel obstakel voor onze dienstverlening! Ook al woont u niet in de directe omgeving, geen zorgen. Er zijn op heden diverse communicatiemogelijkheden waarmee we moeiteloos alle benodigde informatie kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om een telefoongesprek, e-mail, WhatsApp, Teams of chat, er zijn meerdere opties om op afstand samen te werken. En voor nog meer gemak kunnen wij desgewenst zelfs uw device overnemen via AnyDesk. Uw locatie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het creëren van een prachtige website. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt!