Domeinnaam laten registreren door DW – Webdesign

DW – Webdesign staat voor u klaar om moeiteloos te voorzien in uw behoeften op het gebied van domeinnamen en webdesign. Wij zijn uw vertrouwde partner voor het registreren, transfereren en verhandelen van domeinnamen, met aandacht voor de hoogste standaarden in de branche.

Ontvang deskundig advies over diverse domeinextensies en hun waarde, zodat u weloverwogen keuzes kan maken die passen bij uw unieke vereisten.

Naast onze domeindiensten beheren wij ook alle DNS-instellingen en configureren wij uw e-mailaccounts op een manier die het best aansluit bij uw bedrijf. Of u nu de voorkeur geeft aan een eenvoudige opzet of een meer geavanceerde configuratie, wij zorgen ervoor dat uw online aanwezigheid perfect aansluit op uw wensen.

Optimaliseer uw online ervaring met onze eenvoudige oplossingen, waaronder webmail met een doeltreffend spamfilter. Wij streven ernaar uw digitale communicatie naadloos en veilig te maken, zodat u zich kunt concentreren op de groei van de verhuur van uw vakantiewoning.

Ontdek vandaag nog hoe DW – Webdesign uw online aanwezigheid kan verbeteren. Neem contact met ons op voor op maat gemaakte oplossingen en professioneel advies.

FAQ

Zijn er verborgen of extra kosten?

Nee, absoluut niet. We stellen een transparante offerte op, inclusief een eenmalige prijs voor het volledig opleveren van uw website volgens uw wensen. Extra kosten tijdens het proces worden alleen toegevoegd na jouw goedkeuring.

Bovendien, voor duidelijkheid en zekerheid op lange termijn, omvat de offerte ook een jaarlijkse kost voor onderhoud en hosting. Geen onverwachte kosten achteraf, en volledige openheid gedurende het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Wat nu?

Geen zorgen. Verhuizen is eenvoudig zolang er nog geen website is gekoppeld aan de domeinnaam. Optioneel faciliteren wij domein- en websiteoverdrachten, zelfs voor domeinnamen met de extensie .be. Bovendien nemen wij de registratie van andere extensies graag voor u uit handen. Laat ons deze eventuele zorgen wegnemen en uw domeinnaam beheren.

Ik beschik reeds over een domeinnaam en een operationele website.

Als u uw domeinnaam en website reeds host bij een betrouwbare en hoogwaardige hostingprovider, is het niet nodig te verhuizen. Mocht u echter niet meer tevreden zijn over de huidige hostingdiensten of als er om andere redenen een verhuis nodig is, staan wij klaar om dit samen met u te bespreken en indien gewenst te regelen. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om websites kosteloos te verhuizen naar hun eigen servers, en we kunnen deze optie met u doornemen. Uw tevredenheid en de optimale werking van uw website zijn onze prioriteit.

Ik woon niet in de buurt Is dat een probleem?

Geografische afstand vormt geen enkel obstakel voor onze dienstverlening! Ook al woont u niet in de directe omgeving, geen zorgen. Er zijn op heden diverse communicatiemogelijkheden waarmee we moeiteloos alle benodigde informatie kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om een telefoongesprek, e-mail, WhatsApp, Teams of chat, er zijn meerdere opties om op afstand samen te werken. En voor nog meer gemak kunnen wij desgewenst zelfs uw device overnemen via AnyDesk. Uw locatie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het creëren van een prachtige website. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt!