Hosting bij DW – Webdesign

Ontdek de moeiteloze wereld van webhosting met DW – Webdesign! Wij gaan verder dan de standaard service door een eigen webserver te huisvesten in het snelste en meest betrouwbare datacenter van Europa. Hierdoor is uw website altijd bereikbaar, zonder dat u zich ooit zorgen hoeft te maken over de beschikbaarheid.

Bij DW – Webdesign hanteren we geen beperkingen qua dataverkeer voor onze hostingpakketten. U heeft de ruimte en flexibiliteit om uw website te laten groeien en floreren zonder belemmeringen.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom nemen we dagelijks backups van alle teksten en bestanden binnen uw site. Uw gegevens zijn bij ons in goede handen, zodat u met een gerust hart kan focussen op wat echt belangrijk is: de groei en succes van uw online aanwezigheid.

Kies voor DW – Webdesign en ervaar hosting op zijn best – snel, betrouwbaar en zonder grenzen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een hostingervaring die uw verwachtingen overtreft!

FAQ

Zijn er verborgen of extra kosten?

Nee, absoluut niet. We stellen een transparante offerte op, inclusief een eenmalige prijs voor het volledig opleveren van uw website volgens uw wensen. Extra kosten tijdens het proces worden alleen toegevoegd na jouw goedkeuring.

Bovendien, voor duidelijkheid en zekerheid op lange termijn, omvat de offerte ook een jaarlijkse kost voor onderhoud en hosting. Geen onverwachte kosten achteraf, en volledige openheid gedurende het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Wat nu?

Geen zorgen. Verhuizen is eenvoudig zolang er nog geen website is gekoppeld aan de domeinnaam. Optioneel faciliteren wij domein- en websiteoverdrachten, zelfs voor domeinnamen met de extensie .be. Bovendien nemen wij de registratie van andere extensies graag voor u uit handen. Laat ons deze eventuele zorgen wegnemen en uw domeinnaam beheren.

Ik beschik reeds over een domeinnaam en een operationele website.

Als u uw domeinnaam en website reeds host bij een betrouwbare en hoogwaardige hostingprovider, is het niet nodig te verhuizen. Mocht u echter niet meer tevreden zijn over de huidige hostingdiensten of als er om andere redenen een verhuis nodig is, staan wij klaar om dit samen met u te bespreken en indien gewenst te regelen. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om websites kosteloos te verhuizen naar hun eigen servers, en we kunnen deze optie met u doornemen. Uw tevredenheid en de optimale werking van uw website zijn onze prioriteit.

Ik woon niet in de buurt. Is dat een probleem?

Geografische afstand vormt geen enkel obstakel voor onze dienstverlening! Ook al woont u niet in de directe omgeving, geen zorgen. Er zijn op heden diverse communicatiemogelijkheden waarmee we moeiteloos alle benodigde informatie kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om een telefoongesprek, e-mail, WhatsApp, Teams of chat, er zijn meerdere opties om op afstand samen te werken. En voor nog meer gemak kunnen wij desgewenst zelfs uw device overnemen via AnyDesk. Uw locatie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het creëren van een prachtige website. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt!