SEO optimalisatie door DW – Webdesign

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is tegenwoordig onmisbaar voor een succesvolle online aanwezigheid. Bij DW – Webdesign zijn we toegewijd aan het optimaliseren van uw website voor Google, waardoor u beter zichtbaar wordt en meer bezoekers aantrekt.

Onze benadering omvat het zorgvuldig programmeren van elke website volgens de nieuwste webstandaarden. We richten ons op leesbare URL’s, aanpasbare metatags en andere technische aspecten die de waardering van zoekmachines, zoals Google, vergroten. Daarnaast bieden we uitgebreid advies met betrekking tot uw teksten en begeleiden we u bij de opvolging en verdere mogelijkheden.

Bij DW – Webdesign zijn we ook bedreven in het beheren van (optioneel) betaalde zoekwoorden via Google AdWords. We analyseren en bespreken met u de sterke en zwakke trefwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf. Onze focus ligt op het maken van effectieve advertenties die de aandacht van uw doelgroep trekken. Indien gewenst, zorgen we voor de opvolging en optimalisatie van deze advertenties voor een optimaal rendement.

Kortom, DW – Webdesign streeft ernaar uw online aanwezigheid te versterken door middel van doordachte zoekmachineoptimalisatie en strategisch advies. Neem contact met ons op en ontdek hoe we uw (bestaande) website kunnen omvormen tot een krachtige speler in de wereld van online zoekresultaten.

FAQ

Zijn er verborgen of extra kosten?

Nee, absoluut niet. We stellen een transparante offerte op, inclusief een eenmalige prijs voor het volledig opleveren van uw website volgens uw wensen. Extra kosten tijdens het proces worden alleen toegevoegd na jouw goedkeuring.

Bovendien, voor duidelijkheid en zekerheid op lange termijn, omvat de offerte ook een jaarlijkse kost voor onderhoud en hosting. Geen onverwachte kosten achteraf, en volledige openheid gedurende het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Wat nu?

Geen zorgen. Verhuizen is eenvoudig zolang er nog geen website is gekoppeld aan de domeinnaam. Optioneel faciliteren wij domein- en websiteoverdrachten, zelfs voor domeinnamen met de extensie .be. Bovendien nemen wij de registratie van andere extensies graag voor u uit handen. Laat ons deze eventuele zorgen wegnemen en uw domeinnaam beheren.

Ik beschik reeds over een domeinnaam en een operationele website.

Als u uw domeinnaam en website reeds host bij een betrouwbare en hoogwaardige hostingprovider, is het niet nodig te verhuizen. Mocht u echter niet meer tevreden zijn over de huidige hostingdiensten of als er om andere redenen een verhuis nodig is, staan wij klaar om dit samen met u te bespreken en indien gewenst te regelen. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om websites kosteloos te verhuizen naar hun eigen servers, en we kunnen deze optie met u doornemen. Uw tevredenheid en de optimale werking van uw website zijn onze prioriteit.

Ik woon niet in de buurt Is dat een probleem?

Geografische afstand vormt geen enkel obstakel voor onze dienstverlening! Ook al woont u niet in de directe omgeving, geen zorgen. Er zijn op heden diverse communicatiemogelijkheden waarmee we moeiteloos alle benodigde informatie kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om een telefoongesprek, e-mail, WhatsApp, Teams of chat, er zijn meerdere opties om op afstand samen te werken. En voor nog meer gemak kunnen wij desgewenst zelfs uw device overnemen via AnyDesk. Uw locatie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het creëren van een prachtige website. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt!