Website laten bouwen door DW – Webdesign

In het tijdperk van digitalisering is een eigen website essentieel geworden. De eerste indruk die potentiële klanten krijgen, wordt vaak bepaald door de uitstraling van uw website. Of u nu een volledige digitale onderneming wenst op te zetten of slechts een online visitekaartje met een persoonlijke touch nodig hebt, een professionele website die bezoekers aanspreekt, is van onschatbare waarde. Het bouwen van websites is echter een gespecialiseerd vak, en dat is waar DW – Webdesign in beeld komt. Wij staan klaar om samen met u uw perfecte website te ontwerpen en deze vervolgens daadwerkelijk tot stand te brengen.

Kiest u voor DW – Webdesign, dan kiest u voor het laten maken van een website in WordPress. Dit contentmanagementsysteem (CMS) is uiterst gebruiksvriendelijk en wordt regelmatig geüpdatet. Dankzij de gebruiksvriendelijkheid kan u ook zelf, zelfs als u beperkte digitale ervaring hebt, eenvoudig enkele zaken in uw website aanpassen na afwerking. Bovendien zijn er dankzij de populariteit van het systeem talloze plugins beschikbaar. Hiermee kunnen we nauwkeurig de functionaliteiten integreren die uw website nodig heeft. Wenst u bijvoorbeeld een webshop op te zetten? Dan ontwikkelen wij graag een WooCommerce-webshop voor u. DW – Webdesign staat garant voor een professionele aanpak en een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook optimaal presteert. Maak de juiste keuze en geef uw online aanwezigheid de boost die het verdient met DW – Webdesign.

FAQ

Zijn er verborgen of extra kosten?

Nee, absoluut niet. We stellen een transparante offerte op, inclusief een eenmalige prijs voor het volledig opleveren van uw website volgens uw wensen. Extra kosten tijdens het proces worden alleen toegevoegd na jouw goedkeuring.

Bovendien, voor duidelijkheid en zekerheid op lange termijn, omvat de offerte ook een jaarlijkse kost voor onderhoud en hosting. Geen onverwachte kosten achteraf, en volledige openheid gedurende het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Wat nu?

Geen zorgen. Verhuizen is eenvoudig zolang er nog geen website is gekoppeld aan de domeinnaam. Optioneel faciliteren wij domein- en websiteoverdrachten, zelfs voor domeinnamen met de extensie .be. Bovendien nemen wij de registratie van andere extensies graag voor u uit handen. Laat ons deze eventuele zorgen wegnemen en uw domeinnaam beheren.

Ik beschik reeds over een domeinnaam en een operationele website.

Als u uw domeinnaam en website reeds host bij een betrouwbare en hoogwaardige hostingprovider, is het niet nodig te verhuizen. Mocht u echter niet meer tevreden zijn over de huidige hostingdiensten of als er om andere redenen een verhuis nodig is, staan wij klaar om dit samen met u te bespreken en indien gewenst te regelen. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om websites kosteloos te verhuizen naar hun eigen servers, en we kunnen deze optie met u doornemen. Uw tevredenheid en de optimale werking van uw website zijn onze prioriteit.

Ik woon niet in de buurt Is dat een probleem?

Geografische afstand vormt geen enkel obstakel voor onze dienstverlening! Ook al woont u niet in de directe omgeving, geen zorgen. Er zijn op heden diverse communicatiemogelijkheden waarmee we moeiteloos alle benodigde informatie kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om een telefoongesprek, e-mail, WhatsApp, Teams of chat, er zijn meerdere opties om op afstand samen te werken. En voor nog meer gemak kunnen wij desgewenst zelfs uw device overnemen via AnyDesk. Uw locatie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het creëren van een prachtige website. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt!