Website laten maken door DW – Webdesign

Bij DW – Webdesign begrijpen we dat uw online aanwezigheid cruciaal is voor het succes van uw onderneming. Daarom bieden we de mogelijkheid om een professionele website op maat te laten maken, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld en onze expertise garant staat voor kwaliteit.

We streven er niet alleen naar om niet een professionele website te bouwen, maar tegelijk ook een online visitekaartje te creëren dat uw bedrijf vertegenwoordigt. We nemen samen de tijd om uw wensen en behoeften te begrijpen en leveren een offerte die perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Een efficiënte website gaat verder dan alleen een online aanwezigheid; het is een instrument dat zorgt voor meer klanten, een hogere omzet en tijdsbesparing voor u. Bij DW – Webdesign streven we er naar om het maximale uit uw website te halen, zowel qua vormgeving, inhoud als resultaten. Gebruiksvriendelijkheid staat hierbij centraal.

Onze aanpak begint met een gesprek, waarin we meer te weten komen over uw bedrijf en de beoogde doelgroep van de website. Deze inzichten vertalen we naar een unieke structuur die volledig is afgestemd op uw onderneming en doelstellingen.

Om het beheer van uw website zo eenvoudig mogelijk te maken, implementeren we een contentmanagementsysteem (WordPress). Hiermee kan u ook zelf moeiteloos bepaalde inhoud van uw website aanpassen en beheren (vb acties aankondigen, prijzen aanpassen,…), zodat u zelf ook altijd de controle over uw site behoudt.

Kies voor DW – Webdesign en ervaar hoe een op maat gemaakte professionele website het verschil kan maken voor uw onderneming. Wij staan klaar om uw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

FAQ

Zijn er verborgen of extra kosten?

Nee, absoluut niet. We stellen een transparante offerte op, inclusief een eenmalige prijs voor het volledig opleveren van uw website volgens uw wensen. Extra kosten tijdens het proces worden alleen toegevoegd na jouw goedkeuring.

Bovendien, voor duidelijkheid en zekerheid op lange termijn, omvat de offerte ook een jaarlijkse kost voor onderhoud en hosting. Geen onverwachte kosten achteraf, en volledige openheid gedurende het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Wat nu?

Geen zorgen. Verhuizen is eenvoudig zolang er nog geen website is gekoppeld aan de domeinnaam. Optioneel faciliteren wij domein- en websiteoverdrachten, zelfs voor domeinnamen met de extensie .be. Bovendien nemen wij de registratie van andere extensies graag voor u uit handen. Laat ons deze eventuele zorgen wegnemen en uw domeinnaam beheren.

Ik beschik reeds over een domeinnaam en een operationele website.

Als u uw domeinnaam en website reeds host bij een betrouwbare en hoogwaardige hostingprovider, is het niet nodig te verhuizen. Mocht u echter niet meer tevreden zijn over de huidige hostingdiensten of als er om andere redenen een verhuis nodig is, staan wij klaar om dit samen met u te bespreken en indien gewenst te regelen. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om websites kosteloos te verhuizen naar hun eigen servers, en we kunnen deze optie met u doornemen. Uw tevredenheid en de optimale werking van uw website zijn onze prioriteit.

Ik woon niet in de buurt Is dat een probleem?

Geografische afstand vormt geen enkel obstakel voor onze dienstverlening! Ook al woont u niet in de directe omgeving, geen zorgen. Er zijn op heden diverse communicatiemogelijkheden waarmee we moeiteloos alle benodigde informatie kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om een telefoongesprek, e-mail, WhatsApp, Teams of chat, er zijn meerdere opties om op afstand samen te werken. En voor nog meer gemak kunnen wij desgewenst zelfs uw device overnemen via AnyDesk. Uw locatie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het creëren van een prachtige website. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt!