Werkwijze

Meer impact, meer emotie, meer waarde, meer eenvoud, meer energie…. Er zijn zoveel redenen om een nieuwe website te maken of uw oude website beter af te stemmen of uw persoonlijke en eventueel gewijzigde wensen. Want alles wat u duidelijk en helder vermeldt op uw website, resulteert in potentieel meer klanten, meer omzet, meer efficiëntie. Wat uw reden ook is, wij halen samen méér uit uw website.

Luisteren en begrijpen

We starten met aandachtig te luisteren naar uw visie, doelen en wat uw bedrijf uniek maakt. Door uw verhaal te begrijpen, kunnen we een website creëren die echt resoneert met uw publiek.

Content die raakt

U levert zelf uw gewenste content aan voor uw website of wij schrijven zelf (optie) overtuigende inhoud van uw site die niet alleen informatief is, maar ook emotie oproept. Elke zin en vormgeving van de site moet uw  gewenste boodschap kracht bijzetten en bezoekers inspireren.

Lancering en groei

Na een grondige controle en uw goedkeuring lanceren we de nieuwe website. Maar daar stopt het niet. We blijven betrokken om te zorgen dat uw online aanwezigheid blijft groeien en evolueren.

Ontwerpen met impact

Samen brengen we uw visie tot leven met een aantrekkelijk en functioneel ontwerp. Van de lay-out tot de kleuren en de navigatie, elk element wordt doordacht opgezet om de bezoekers te boeien en aan te zetten tot actie.

Technologie voor succes

Met geavanceerde technologieën en strategieën optimaliseren wij uw website voor zoekmachines (SEO), snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Dit zorgt voor een naadloze online ervaring en verhoogt de vindbaarheid.

Kies voor beter en meer. Een betere online vindbaarheid, meer potentiële klanten, betere reclame, meer emotie, meer uitstraling enz…. Kies voor een website die uw doelgroep aanspreekt en resulteert in meer succes voor uw onderneming. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

FAQ

Zijn er verborgen of extra kosten?

Nee, absoluut niet. We stellen een transparante offerte op, inclusief een eenmalige prijs voor het volledig opleveren van uw website volgens uw wensen. Extra kosten tijdens het proces worden alleen toegevoegd na jouw goedkeuring.

Bovendien, voor duidelijkheid en zekerheid op lange termijn, omvat de offerte ook een jaarlijkse kost voor onderhoud en hosting. Geen onverwachte kosten achteraf, en volledige openheid gedurende het hele proces. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Ik heb al een domeinnaam geregistreerd. Wat nu?

Geen zorgen. Verhuizen is eenvoudig zolang er nog geen website is gekoppeld aan de domeinnaam. Optioneel faciliteren wij domein- en websiteoverdrachten, zelfs voor domeinnamen met de extensie .be. Bovendien nemen wij de registratie van andere extensies graag voor u uit handen. Laat ons deze eventuele zorgen wegnemen en uw domeinnaam beheren.

Ik beschik reeds over een domeinnaam en een operationele website.

Als u uw domeinnaam en website reeds host bij een betrouwbare en hoogwaardige hostingprovider, is het niet nodig te verhuizen. Mocht u echter niet meer tevreden zijn over de huidige hostingdiensten of als er om andere redenen een verhuis nodig is, staan wij klaar om dit samen met u te bespreken en indien gewenst te regelen. Sommige hostingproviders bieden de mogelijkheid om websites kosteloos te verhuizen naar hun eigen servers, en we kunnen deze optie met u doornemen. Uw tevredenheid en de optimale werking van uw website zijn onze prioriteit.

Ik woon niet in de buurt Is dat een probleem?

Geografische afstand vormt geen enkel obstakel voor onze dienstverlening! Ook al woont u niet in de directe omgeving, geen zorgen. Er zijn op heden diverse communicatiemogelijkheden waarmee we moeiteloos alle benodigde informatie kunnen uitwisselen. Of het nu gaat om een telefoongesprek, e-mail, WhatsApp, Teams of chat, er zijn meerdere opties om op afstand samen te werken. En voor nog meer gemak kunnen wij desgewenst zelfs uw device overnemen via AnyDesk. Uw locatie hoeft dus geen belemmering te zijn voor het creëren van een prachtige website. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze diensten, ongeacht waar u zich bevindt!